maanantai 23. kesäkuuta 2014

viikko 1.

Moikka. tänään piti tulla kuvallinen postaus, mutta kuvia ei juurikaan jostain syystä viime viikolla tullut otettua joten joudutte tyytymään pelkkään kirjoitukseen. Tosiaan voisin vähän kertoa fiiliksiä viime viikosta. Treenaaminen jäi tosi vähälle johon oon tosi pettynyt. Maanantaina 1h 45min salilla ja tuolla mökillä lenkkeilyä. Siinä ne tais ollakkin. +rappusia oon kävellyt ylös. Olis varmaan tullut liikuttua paremmin jos en olis ollut mökillä/juonut siellä silllä seuraava päivähän meni järkyttävässä krapulassa. 
Syömisen kanssa on kuitenkin sujunut hyvin. Oon syönyt säännöllisesti, monipuolisesti ja herkkuina on mennyt ainoastaan mökillä pari kourallista sipsejä. No jos tälläviikolla saisin treenattuakin kunnolla, kun on vähän rauhallisempi viikko tiedossa.

Pahottelut nyt tosiaan, että postaus jäi näin lyhyeksi, korvaan tän teille kyllä ! <3 kertokaa muuten miten teidän juhannus meni ?


2 kommenttia:

  1. itekkin litkin alkoholia menemään festareilla kolme päivää + darramuonat päälle, joten ei oo mitenkään kaikista parhaat eväät ollu itellä ja kaikki liikunta (jos keikoilla hyppimistä ei lasketa) on jäänyt kokonaan pois.. Aika paljon ryhdistäytymistä luvassa!

    VastaaPoista